skip to Main Content

Over RB Multidiensten

RB Multidiensten, de naam doet het al vermoeden: Multi, alle werkzaamheden! Wij zijn attent naar onze klanten maar ook onze mensen. Onze mensen zijn ons visitekaartje. Zijn zij gemotiveerd, leveren zij de beste kwaliteit voor u. Zij doen dit met een lach en niets is te veel. Onze schoonmakers zijn echte vakmensen. Zij doen niet alleen het werk, zij zien het werk.

Wij zijn een echt schoonmaakbedrijf in hart en nieren. Met onze ouderwetse instelling om te willen werken en de moderne materialen anno 2021, hebben wij een goede combinatie gevonden.

RB Multidiensten biedt klanten een breed aanbod van diensten. Hiervan kunt u als klant profiteren om alles bij één bedrijf onder te brengen bij één contactpersoon.

Wij geloven in de kracht van goed schoon. Schoon brengt u namelijk meer dan een frisse ruimte. Schoon doet wonderen. Ervaar het zelf.

Waarom RB Multidiensten?

 1. Betrouwbaar
  RB Multidiensten, op ons kunt u bouwen en vertrouwen.
 2. Afspraak = Afspraak
  We doen wat we zeggen zonder poespas of kleine letters
 3. Kwaliteit
  Kwaliteit zit niet in resultaat, resultaat zit in onze kwaliteitsmedewerkers
 4. Contact
  Éen contactpersoon. RB Multidiensten maakt tijd voor u

Wij nemen de zorg uit uw handen!

 Schoonmaak

Of het nu gaat om dagschoonmaak of schoonmaak na openingstijd. Wij staan daar voor u. Want voelt u zich fijn in de ruimte waar u werkt dan straalt u dit uit. Enthousiasme raakt iedereen.

Glasbewassing

Uw pand is voor de (potentiële) klant een eerste indruk. Bij regelmatig onderhoud van uw glas en kozijnen ziet uw pand er altijd verzorgt uit en voorkomt u rotte en smerige delen. Want schone en stralende ramen, daar wordt toch iedereen blij van.

Vloer onderhoud

Binnen lopen op een smerige vloer, het kan. Maar is het fijn? Heeft u een bedrijfsruimte en wilt u altijd een glanzende vloer? Dan regelen wij dat voor u! Een goed resultaat is een schoon resultaat.

 Specialistische reiniging

Het reinigen van de gevel of uw glas stralend schoon? Onze expertise, helpt u verder.